30 Mayıs 2012 Çarşamba

Sevgili Esim,Hayat arkadasıma iki balık :)

Gönderen Sevcan Karakoç zaman: 00:05
 Merhabalarr.Eşim "herkese bişiyler yapıyorsun banada yap" deyince "ne yapayım" diye sordum "balıklı anahtarlık" cevabı üzerine haydi bakalım dedim.Malum daha önce hiç denememiştim.Emir büyük yerden tabi.En güzel kumaş bulunacak,en özenli şekilde dikilecek... Sonuç bu ikisi.İlk yaptığımı büyük buldu eşim.Sonrada köpek balığı istiyorum dedi :D Aştım kendimi.e hadi onuda yaptım.Şuan köpek balıklıyı kullanıyor.Öbürünü de ablam anahtarlık koleksiyonuna ekledi.Koleksiyon diyorum çünkü,daire kapısında tamı tamına 285 adet anahtarlık asılı :) Bildiğimiz daire kapısını çivilerle doldurup 285 adet anahtarlık astı :)


4 yorum:

  1. Hoşgeldiniz,tabi bende gelirim :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba sevcan hanım. ben o halkalara serum dendiğini bilmiyordum doğrusu. 6 adet halkadan yaptım ben. 1 halkaya 20 sık iğne yapıp 2. halkayla 3 zincir yardımı ile birleştirdim. 6 halkayıda aynı yöntemle yarısından örüp 3 zincir çekip diğer tarafada aynı işlemi yaparak başladığım halkaya döndüm. umarım yardımcı olmuşumdur. Eğer isterseniz fotoğraflayıp yazıma ekleyebilirim. sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. bu arada balıklı anahtarlığınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Biz o serumlarla havlu kenarları falan yapmıştık oradan biliyorum :) annem eski bir terzi,bu yüzden bunlarla alakalı bilgim var.Havlu kenarlarınada aynı şekilde sıkiğneyle yapılıyor.Nasıl yapıldığını anladım sanırım. Çok teşekkür ederim,anahtarlığım içinde teşekkür ederim. Hoşgeldiniz bloğuma :) şereflendirdiniz beni.

    YanıtlaSil

 

Keyf-i Şahane! Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea